Sopimusuutisia - Iivo Pantzar on Happeen liigajoukkueen uusi päävalmentaja
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 19.04.2024 12.00

Sopimusuutisia - Iivo Pantzar on Happeen liigajoukkueen uusi päävalmentaja

Nyt se on julkista! Happeen liigajoukkueen uusi päävalmentaja on viime kaudella 2023-24 apuvalmentajana toiminut Iivo Pantzar. Pantzar liittyi liigajoukkueen valmennustiimiin kesällä 2023 ja hyppää nyt päävalmentajan saappaisiin kahden vuoden mittaisella sopimuksella, alkaen kaudesta 2024-25. Kuten aiemmin uutisoimme, neljä edellistä kautta liigajoukkueen päävalmentajana toiminut Tero Kotilainen jatkaa valmennusuraansa ulkomailla.

Iivo Pantzar, 44, on pitkänlinjan salibandyvalmentaja. Hänellä on kokemusta valmentamisesta niin Suomessa, ulkomailla kuin kansainvälisellä tasollakin. Suomessa Pantzar työskenteli pitkään Kooveen organisaatiossa eri rooleissa ja ulkomailla hän on valmentanut Sveitsin NLA-joukkue Chur Unihockeyta. Kansainvälisellä tasolla Pantzar on valmentanut Saksan miesten maajoukkueessa ja U19-maajoukkueessa.

"Iivo oli meille helppo ja selkeä valinta jatkamaan sitä työtä, jota Tero on ansiokkaasti useamman vuoden tehnyt. Menneellä kaudella päästiin Iivon kanssa jakamaan ajatuksia pelistä ja ne kohtasivat loistavasti siihen, millaisena haluamme nähdä Happeen jatkossa. Uusi päävalmentaja tuo varmasti aina ripauksen jotain uutta joukkueeseen ja uskon, että ensi kaudella nähdään jälleen Hirviryhmä, joka taistelee voitosta joka ikinen ilta Iivon johdolla." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko uutta päävalmentaja-sopimusta.


Millä mielin uusi päävalmentaja Iivo Pantzar on itse?

"Hyvillä mielin tässä on aloiteltu työt uudessa roolissa. On erittäin hyvä asia, että mihinkään täysin uuteen maailmaan ei tarvitse hypätä. Valtaosan (pelaajat, taustat) kanssahan olen tehnyt hommia jo viime kaudella. Itse pidän sitä tosi tärkeänä asiana, että tässä on jo yhden kauden verran ehditty puolin ja toisin tutustumaan."

Mitä ajatuksia Happeesta?

"Happee on pitkäaikaisin joukkue miesten liigassa ja selkeästi merkittävä asia jyväskyläläisille. Tämän vuoksi on tietysti suuri kunnia lähteä tätä päävalmentajan tehtävää hoitamaan. Lisäksi Happee on sellainen yhteisö, jossa on aidosti mukava työskennellä."

Mitä sanottavaa tässä kohtaa ensi kaudesta ja joukkueesta?

"Olen tyytyväinen ensi kauden joukkueen rakentumiseen. Muutoksia tulee kuten aina, mutta varsin kohtuullinen määrä. Työnteon määrä ja laatu ratkaisee sitten sen, miten menestymme joukkueena"


Iivo Pantzarin matkassa mukana Trampolin Park Jyväskylä.

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ