Klikkaamalla alhaalta siirry vastaamaan, pääset ilmoittautumaan lomakkeella Heimo Hirvi Salibandykouluuun.

Heimo Hirvi Salibandykoulu on Happeen ja maailman suosituimman salibandyhahmon Heimo Hirven alle 9-vuotiaille lapsille järjestettävä salibandykoulu, joka tarjoaa liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten ratojen, leikkien ja kilpailujen avulla.

Lapsi voi käydä kokeilemassa salibandykouluja yhden kerran ilmaiseksi. Jos haluatte ensin käydä kokeilemassa ennen salibandykoulun maksamista, niin lähettäkää ilmoittautuminen sähköpostilla salibandykoulu@happee.fi osoitteeseen. Ilmoittautumisessa pitää olla lapsen nimi, syntymäaika, vanhemman yhteystiedot, osoite ja valittu salibandykoulu tasoineen.

SALIBANDYKOULUJEN HARJOITUSAJAT JA -PAIKAT:

1- tason salibandykoulut (2-4-vuotiaat):
- Halssilan koulu sunnuntaisin klo 10:00-11:00

2-tason salibandykoulut (4-6-vuotiaat):
- Keljonkankaan koulu tiistaisin klo 17:30-18:30
- Vaajakosken liikuntahalli, lohko2 tiistaisin 16:45-18:00
- Palokan koulukeskus 1/3 lohko tiistaisin 16:30-17:30
- Kuokkala graniitti, ampumahalli sunnuntaisin klo 14:00-15:00

3- tason salibandykoulut on muuttuneet G-junioriliigaksi, joka on uusi harrasteliiga, missä joukkueet harjoittelevat lähellä kotia kerran viikossa ja pelaavat kauden aikana kolme turnausta keskenään. G-junioriliigaan voit ilmoittautua eri lomakkeella, jonka linkki löytyy tästä >>>

Salibandykoulu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kausimaksu on 195€ ja yhden lukukauden maksu (syys- tai kevät) on 110€. Hinta sisältää viikottaisen ohjatun harjoituskerran, seuran pelipaidan, vakuutuksen, seuran jäsenyyden (jäsenkortti ja sen kaikki edut). Puolen lukukauden osallistuminen ei sisällä seuran pelipaitaa.

Maksutapoina ovat kaikki tavallisimmat maksuvaihtoehdot: verkkopankki, pankkikortti, lasku tai osalasku.

Pelaajan varustus salibandykouluun:
- suojalasit, sisäpelikengät, juomapullo ja maila
- varusteita saatavissa Intersportista Happeen seurahinnoilla

Lukukauden mahdolliset peruutukset tehtävä viimeistään 20.9.2020. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista emme ole velvollisia palauttamaan maksuja. Huom! Arvaamattomat ja äkilliset koulujen tai kaupungin peruuttamat vuorot saattavat vähentää joillakin viikolla harjoituskertoja.

Happee Ry pidättää oikeudet muutoksiin.

Lue lisää: www.heimohirvi.fi

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ