Happee Steamers, Sisä-Suomen 2-Divisioona

Soittorasia - Happee Steamers   5 - 8

Tamppi Areena, Tampere

Happee Steamers Suomen Cupissa läntisen alueen mestariksi

Happee Steamers pelasi runkosarjan viimeisessä ottelussa myös Suomen Cupin aluemestaruudesta tuttua SBS Soittorasiaa vastaan. Aluefinaalit otettiin käyttöön tälle kaudelle. Niihin pääsevät alueensa kakkosdivisioonassa tai sitä alemmalla sarjatasolla Suomen Cupissa pisimmälle pelanneet joukkueet. Tampereen Tamppi Areenalla pelattu finaali oli erittäin viihdyttävä ja vauhdikas.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia. Steamers karkasi toisessa erässä jo kolmen maalin johtoon, mutta Soittorasia aloitti kirin toisen erän lopussa. Steamersin johtoasema vain yhden maalin suuruinen toiselle erätauolle lähdettäessä. Soittorasia jatkoi hyvää otettaan kolmannen erän alussa ja siirtyi tasoituksen jälkeen nopeasti maalin johtoon. Happee Steamers tiivisti peluutustaan ja siirtyikin Jussi Uusimäen ja Jarno Hirvosen maaleilla ensin tasoihin ja lopulta kolmen maalin karkumatkalle. Soittorasialla oli myös paikkansa rangaistuslaukauksen ja kahden ylivoiman myötä, mutta hyvin pelannut puolustus ja maalilla loistavasti torjunut Juha Karhapää kestivät. Aluefinaalin voitto ja tuhannen euron palkintoraha Happee Steamersille lukemin 5-8