Yli tuhannen ihmisen edessä sarja katkolle - Kolme pointtia Game 3:sta
Julkaistu: 21.03.2023 22.25

Olipahan ilta Hirviteatterissa! Happee laittaa Seinäjoen Peliveljet kuilun partaalle voittamalla myös kolmannen puolivälieräottelun todella värikkään kamppailun jälkeen lukemin 10-7. Ottelusarja on näin ollen tilanteessa 3-0 ja on katkolla torstaina Seinäjoella. Happeen maaleista vastasivat Markus Salmi (2), Arttu Pylväläinen, Niko Laiti, Roni Laasonen (5) ja Kaapo Siekkinen.

Laasosen ilta

Illan suurimmasta tähdestä ei ollut tänään epäselvyyttä: Roni Laasonen latoi yhteensä viisi(!) maalia SPV:n verkkoon ja johdatti näin Hirvilauman kolmanteen voittoon. Yksi osuma syntyi toisessa erässä ja peräti 4 kolmannessa. Laasosen kolme viimeistä maalia syntyivät 1 minuutin ja 16 sekunnin sisällä, näistä ensimmäinen oli ottelun voittomaali ajassa 56.40. Aivan käsittämätön suoritus Ronilta ja ainakaan lähimenneisyydessä ei olla vastaavaa nähty. Laasosella on nyt tämän kevään 3 otteluun tehot 6+1=7.

Sitkeää sitkeää

Happee nousi ottelussa kahdesti tappioasemasta rinnalle ja ohi. Ensimmäiselle erätauolle mentiin SPV:n johtaessa 1-3, mutta 40 peliminuutin jälkeen isännät johtivat 5-4. SPV nousi vielä 6-7 johtoon ajassa 53.11, kunnes Markus Salmi tasoitti pelin ajassa 55:59. Tämän jälkeen alkoikin Laasonen-show. Joukkue osoitti aivan todella kovaa sitkeyttä ja nosti tasoaan silloin, kun ottelu piti ratkaista.