Yli tuhannen ihmisen edessä sarja katkolle - Kolme pointtia Game 3:sta
Julkaistu: 21.03.2023 22.25

Yli tuhannen ihmisen edessä sarja katkolle - Kolme pointtia Game 3:sta

Olipahan ilta Hirviteatterissa! Happee laittaa Seinäjoen Peliveljet kuilun partaalle voittamalla myös kolmannen puolivälieräottelun todella värikkään kamppailun jälkeen lukemin 10-7. Ottelusarja on näin ollen tilanteessa 3-0 ja on katkolla torstaina Seinäjoella. Happeen maaleista vastasivat Markus Salmi (2), Arttu Pylväläinen, Niko Laiti, Roni Laasonen (5) ja Kaapo Siekkinen.


Laasosen ilta

Illan suurimmasta tähdestä ei ollut tänään epäselvyyttä: Roni Laasonen latoi yhteensä viisi(!) maalia SPV:n verkkoon ja johdatti näin Hirvilauman kolmanteen voittoon. Yksi osuma syntyi toisessa erässä ja peräti 4 kolmannessa. Laasosen kolme viimeistä maalia syntyivät 1 minuutin ja 16 sekunnin sisällä, näistä ensimmäinen oli ottelun voittomaali ajassa 56.40. Aivan käsittämätön suoritus Ronilta ja ainakaan lähimenneisyydessä ei olla vastaavaa nähty. Laasosella on nyt tämän kevään 3 otteluun tehot 6+1=7.

Sitkeää sitkeää

Happee nousi ottelussa kahdesti tappioasemasta rinnalle ja ohi. Ensimmäiselle erätauolle mentiin SPV:n johtaessa 1-3, mutta 40 peliminuutin jälkeen isännät johtivat 5-4. SPV nousi vielä 6-7 johtoon ajassa 53.11, kunnes Markus Salmi tasoitti pelin ajassa 55:59. Tämän jälkeen alkoikin Laasonen-show. Joukkue osoitti aivan todella kovaa sitkeyttä ja nosti tasoaan silloin, kun ottelu piti ratkaista.

Tonni täyteen

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella Hirviteatterissa paukutettiin tonni täyteen yleisömäärässä! Paikalle saapui yhteensä 1004 katsojaa, mikä on myös suurin määrä mitä F-Liigan pudotuspeleissä on tänä keväänä ollut. Tunnelma oli sen mukainen ja kiitos aivan jokaiselle katsojalle siitä! Tämän voisi ottaa tavaksi tänä keväänä.


Hirvipörssi:

Roni Laasonen 5+0
Markus Salmi 2+1
Niko Laiti 1+2
Markus Sipronen 0+2
Kaapo Siekkinen 1+0
Arttu Pylväläinen 1+0
Jonne Junkkarinen 0+1
Eppu Suhanto 0+1
Jami Manninen 0+1
Perttu Koljonen 0+1
Juuso Heikkinen 0+1

Kuva: Esa Jokinen