Otteluennakko - Lauantaina vastassa aina haastava LASB
Julkaistu: 26.01.2023 15.25

Otteluennakko - Lauantaina vastassa aina haastava LASB

Pelit jatkuvat parin viikon tauon jälkeen ja lauantaina isketään jälleen Hirviteatterissa! Vieraaksi saapuu LASB, jonka kanssa ollaan tällä kaudella jo kahdesti mitattu paremmuutta. Ensimmäisen kamppailun Happee vei Lahdessa 5-10 lukemin ja jälkimmäisessä mentiin aina rankkareille saakka, Hirvien napatessa lopulta voiton 4-3. Lähimenneisyydessä Happee ja LASB ovat muutenkin pelanneet todella tiukkoja pelejä keskenään ja lahtelaiset tuntuvat saavan koneistaan aina parasta irti Hirviä vastaan. Tätä myöten asetelma lauantain otteluun on todella herkullinen!

ENNAKKOLIPUT HIRVITEATTERIIN


Happee - LASB 28.1.2023 klo 18.30, Jyväskylän Monitoimitalo

LASB on ehkä tämän kauden mysteerisin joukkue siinä määrin, että he ovat onnistuneet nappaamaan vain kolme kertaa täyden pistepotin 21 pelaamastaan ottelustaan, mutta ovat silti neljän pisteen kaulalla kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa. Jopa 9 ottelua on mennyt jatkoajalle tai rankkareille, mistä he ovat onnistuneet raapimaan arvokkaita sarjapisteitä ja ovat 1,1 pistekeskiarvolla kahdeksansia. Takana kyttäävillä OLSilla ja Jymyllä on enemmän suoria voittoja, mutta lopulta pisteistähän tässä pelataan. Ja varmasti pistenälkäinen lahtelaislauma saapuu Hirviteatteriin myös lauantaina.

LASBin joukkueessa tuloksenteko on jakaantunut melko tasaisesti. Niko Einiö (21.17+5=22), Tiitus Salokangas (21. 12+9=21) ja Jasper Juuti (17. 9+11=20) ovat joukkueensa pistekärjet, mutta ajoittain yllättävämmätkin nimet ovat nousseet ratkaiseviin rooleihin. Tästä esimerkkinä Emil Karkulowski, joka nakutti OLSia vastaan uransa ensimmäiset liigatehopisteet (1+2=3) kantaen joukkueensa kauden kolmanteen suoraan voittoon. Maalivahti Santtu Pohjonen on torjuntatilastoissa liigan parhaimmistoa ja häntä ei ole koskaan helppoa ohittaa.

Ennakkoasetelmat puoltavat kuitenkin kotijoukkuetta ja Happee on kuntopuntarissa aivan liigan kärkeä. Viimeisestä kahdeksasta pelistä on napattu seitsemän voittoa ja etenkin edellisen peliviikonlopun voitot TPS:stä ja Oilersista olivat hauiksennäytöt Hirvilauman tämän hetken iskukyvystä. Sarjan kärki lähestyy ja levännyt joukkue lähtee iskemään synkästi lauantaina. Saa nähdä, heiluuko Perttu Koljosen ruoska vihdoin myös vanhaa joukkuettaan vastaan.

Edellinen kohtaaminen: 18.11.2022 Happee - LASB 4-3 VL
Sijoitus F-Liigassa:
Happee 3. (12-4-3-3). LASB 8. (3-5-4-9)
Erikoistilanteet: Ylivoimat 42,2% (Happee) ja 39,3% (LASB). Alivoimat 61,0% (Happee) ja 59,1% (LASB)
Tehdyt maalit - päästetyt maalit: Happee 136-95. LASB 96-122
Parhaat pistemiehet: Happee, Kaapo Siekkinen (22. 23+9=32). LASB, Niko Einiö (21.17+5=22)


Pelaajakommentit - Perttu Koljonen

"Todella innokkain fiiliksin taas vanhoja pelikavereita vastaan lauantaina rytkimään. Tällä kerralla pidetään kyllä huoli että täydet kolme pistettä jää Hirviteatteriin. Todella hyvä pöhinä tällä hetkellä joukkueessa ja tuloksetkin ollut ihan kivoja, joten samalla draivilla vaan runkosarja loppuun niin päästään hyvistä asetelmista lähtemään kevääseen."


Ennakon tarjoaa HimosLomat

Kuva: Esa Jokinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ