Trilleristä napattiin viikonlopun toinen voitto - 3 pointtia Oilers-pelistä
Julkaistu: 15.01.2023 22.08

Trilleristä napattiin viikonlopun toinen voitto - 3 pointtia Oilers-pelistä

"Playoff" - viikonlopun toinen ottelu käytiin sunnuntai-iltana Hirviteatterissa Esport Oilersia vastaan. Vahvan pelin pelannut Hirvilauma nappasi Oilersin loppukiristä huolimatta viikonlopun toisen voittonsa rankkarikisasta. Roni Laasonen, Arttu Pylväläinen, Ilmari Aarela, Niko Laiti ja Perttu Koljonen onnistuivat maalinteossa, Pietari Jääskeläinen oli terävällä torjuntapäällä ja kapteeni Jonne Junkkarinen iski rankkareiden ratkaisevan osuman.


Jälleen kerran löydettiin lopulta tie voittoon

Oilers kiri Happeen vahvan johtoaseman ottelun viimeisillä minuuteilla, iskemällä kuudella viittä vastaan jopa 3 maalia. Viimeiset kaksi näistä vikalla 10 sekunnilla. Pettymys varmasti oli hetkellisesti suuri, mutta rivit kasattiin ja lopulta saatiin napattua voitto rankkareissa. Kaikissa peleissä tulee vastoinkäymisiä, mutta Happee on osoittanut luonnetta tällä kaudella useampaan otteeseen, että niistä huolimatta onnistutaan voittamaan.

Kolmoskentältä vahva peli

Happeen kolmosviisikko onnistui tänään toden teolla. Heikkinen-Kotovaara-Aarela hyökkäysketju, allaan Pylväläinen ja Wiander, iskivät 2 maalia Oilersin verkkoon ja pelasivat läpi pelin vahvoja vaihtoja perä jälkeen. Paljon kaksinkamppailuvoittoja, hyviä pallollisia ratkaisuja ja ylipäätään sellaista tekemistä, mikä sytyttää vaihtopenkin ja antaa energiaa koko joukkueelle.

Lähemmäksi sarjataulukon kärkeä

Vaikka täysi pistepotti viikonlopulta oli ärsyttävän lähellä, ei voi olla kuin tyytyväinen viiteen pisteeseen kuudesta. Etenkin kun vastassa oli kaksi kovaa jengiä. Happee nousi sarjataulukossa vain 4 pisteen päähän yhden ottelun vähemmän pelannutta TPS:ää ja on tällä hetkellä toisena. 22 pelatun ottelun jälkeen taistellaan tosissaan runkosarjan voitosta. Nälkä kasvaa tietysti syödessä.


Hirvipörssi:

Roni Laasonen 1+1
Arttu Pylväläinen 1+0
Ilmari Aarela 1+0
Niko Laiti 1+0
Perttu Koljonen 1+0
Lassi Kotovaara 0+1
Tommi Wiander 0+1
Matti Minkkinen 0+1

Kuva: Esa Jokinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ