Sopimusuutisia - Markus Sipronen jatkaa Hirvissä 2 vuoden sopimuksella!
Julkaistu: 22.11.2022 16.48

Sopimusuutisia - Markus Sipronen jatkaa Hirvissä 2 vuoden sopimuksella!

Kausi ei ole kerinnyt vielä edes puoleenväliin, kun on aika julkaista jo ensimmäinen sopimusuutinen: Markus Sipronen ja Happee ovat solmineet kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen, alkaen kaudesta 2023-24!

Lyhyessä ajassa joukkueen johtaviin pelaajiin noussut Sipronen, 25, on 12 pelaamassaan ottelussa tehnyt tehot 3+9=12. Make on osoittanut monipuolisuutensa pelaamalla tällä kaudella niin laitahyökkääjänä, sentterinä kuin puolustajanakin. Hän toimii myös joukkueen varakapteenina. Sipronen on tehnyt liigaurallaan 112 otteluun tehot 50+93=143.

"Päädyimme viime keväänä Markuksen kanssa 1+1 vuotiseen sopimukseen, mutta meillä on ensimmäisestä päivästä lähtien ollut tahtotila jatkaa sopimusta. Markus on loistava urheilija, hän antaa joka päivä 100% joukkueelle, oli kyseessä treenit tai pelipäivä." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko Siprosen jatkosopimusta.

"Markuksen halu jatkaa Hirvipaidassa seuraavat 2 vuotta on myös hieno osoitus siitä, että olemme hyvä vaihtoehto F-liigan kärkipelaajalle, joka tähtää murtautumiseen miesten maajoukkueeseen." Kauko jatkaa.

Mitä mietteitä miehellä itsellään Happeessa pelaamisesta sekä jatkosopimuksesta?


Mitä fiiliksiä jatkosopimuksesta ja mikä sai sinut kirjoittamaan jatkopahvin jo näin hyvissä ajoin?

"Tietysti hyvä fiilis siitä, että on selkeet ajatukset tulevasta jo tässä vaiheessa. Haluan selkeen jatkumon tälle meneillään olevalle tarinalle. Mikään tarve ei oo päästä Jyväskylästä ja Happeesta heti pois. Oma aikansa mennyt totutteluun uudessa seurassa uusien pelikavereiden kanssa, joten tuntuis jo senkin puolesta hölmöltä lähteä jo ensimmäisen kauden jälkeen muualle."

Miten elämä Jyväskylässä on lähtenyt rullaamaan?

"Kyllähän Jyväskylässä on hyvä ihmisen olla. Tykkään kaupungista ja varsinkin oman asuinalueen valinta osu kyllä täydellisesti nappiin."

Onko arki treenaamisen yms. urheilijan elämän osalta muuttunut paljoa sinulla verrattuna vanhaan?

"No arki sinänsä ei ole liikaa muuttunut. Toki nyt voin vieläkin paremmissa määrin tehdä kaikki asiat urheilun ehdoilla. Mutta isossa kuvassa asenne elämiseen ja urheiluun on täysin sama, kuin aikaisemminkin. Isoin ero vanhaan on varmaankin se, että täällä jokaisissa treeneissä täytyy saada itsestä paras irti. Ainahan se ei tietenkään onnistu, ja kun niin käy, niin saattaa pakkasta tulla reeneissä. Sen verran hyviä pelimiehiä on joukkue täynnä. Eli ehkä se suorittamisen taso joukkueena on aikaisempaa parempaa, ja siitä kyllä tykkään!"

Olet pelannut nyt liki jokaisella pelipaikalla lyhyen Happee-urasi aikana. Viimeisimmät ottelut puolustajana. Mitä mietteitä tästä ja mistä luulet tämän johtuvan?

"Aika hauska kysymys, ja sinänsä jotenkin koomista ajatella tätä kyseistä tilannetta. Oon kuitenkin pitänyt itseäni ihan täysin laitahyökkääjänä koko uran ajan. Yhtä kaikki, oon nauttinut varsinkin puolustajana pelaamisesta ihan äärettömän paljon. Siistiä tällä iällä löytää joku uus puoli itsessä ja se on antanut vielä entistä enemmän boostia omaan tekemiseen. Paljon siinä on tietysti vielä opittavaa, ja täytyy pitää mielessä se, että joka tapauksessa mua tarvitaan edelleen siellä hyökkäysalueellakin. Nyt on tullut pelattua sellasta aika varmaa peliä ilman liiallisia riskejä. Mutta eiköhän se tuossa ajan kanssa, kun saadaan tarpeeksi kokemuksia tuolla meidän viiden hyökkääjän kentällä."

Mitkä ovat tavoitteesi tällä ja tulevilla kausilla Happee-paidassa?

"Tavoitteet on helppo luetella. Haluan voittaa. Se on hyvin yksinkertaista. Yksilötasolla nyt on tullut uudenlaisia tavoitteita pelipaikan vaihtumisen myötä. Täytyy oppia pelaamaan, lähetään siitä tavoitteesta liikkeelle. Sen jälkeen yritetään kolkutella maajoukkueen portteja. Kovasti hommia edessä, aika laittaa työhanskat käteen."


Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ