Ennakko – Salibandyviihdettä koko lauantai
Julkaistu: 22.09.2022 14.27

Ennakko – Salibandyviihdettä koko lauantai

Kauden ensimmäinen kotiottelutapahtuma oli upea ja tähän saadaan jatkoa tänään, kun Happee isännöi Nokian KrP:tä molempien kauden kolmannessa ottelussa klo 18.30 alkaen. Lauteet lämmittää kuumiksi klo 15.00 kohtaavat Happee Steamers ja O2-Jyväskylä kauden ensimmäisessä Inssidivarin Derbyssä. Molempiin otteluihin pääsee yhdellä ja samalla pääsylipulla – Nappaa ennakkoliput haltuun osoitteesta tiketti.fi. Superlauantaita et halua jättää välistä!

Happee – Nokian KrP 24.9.2022 klo 18.30. Jyväskylän Monitoimitalo

Happee nappasi kauden kahdesta ensimmäisestä ottelustaan viime viikonloppuna kaksi voittoa ja viisi arvokasta sarjapistettä. Joukkueessa on ollut hyvä meininki päällä ja Nokian KrP on loistava haaste tähän kohtaan. Viime kauden molemmista otteluista voiton nappasi Krp – Ensiksi jatkoajalla Raholassa ja toiseksi maalin erolla Monnarilla. Viimeistään toissakauden playoff-sarjan jälkeen näistä kahdesta joukkueesta on tullut niin sanottu Rivalry ja sanomattakin on selvää että kumpikaan ei halua antaa toiselleen mitään ilmaiseksi. Mielenkiintoa illan otteluun lisää myös se, että Happeen viime kauden kapteeni Eemil Ukkonen palaa ensimmäistä kertaa vanhaan kotihalliinsa Monnarille, Näätäpaita yllään.

KrP:n kausi on lähtenyt hieman yskähdellen liikkeelle, ottaen huomioon, että joukkue pelasi viime vuonna F-Liigan finaaleissa. Kahdesta kotiottelustaan heillä on taskussaan tappio Indiansille ja yllättävän tiukka voitto LASBista. Joukkueen maalivahtitilanne on puhututtanut paljon, sillä yksi KrP:n arvokkaimmista pelaajista, Miro Tuomala, on pitkään sivussa loukkaantumisen vuoksi. Tuuraajaksi hommattiin viimeksi 2019–20 kaudella Liigassa torjunut Kaapo Kettunen, jolle ensimmäinen ottelu ei ollut helppo. Saa nähdä miten pallot tarttuu tänään Hirviteatterissa.

Henri Johansson ja Joona Rantala ovat aloittaneet kautensa tutun tehokkaasti ja he ovat tänäkin iltana vierasjoukkueen vaarallisimmat pelaajat, jotka kyllä rankaisevat paikan tullen. Happeen osalta tehot ovat jakautuneet tasaisemmin ja kahden ottelun jälkeen neljällä pelaajalla on 3 tehopistettä (Minkkinen, Heikkinen, Kinnunen ja Sipronen). Tehopisteitä silmällä pitäen suurin mielenkiinto on Jami Mannisessa. Jampalla on tällä hetkellä kasassa 311+188=499 tehopistettä liigaurallaan. Nähdäänkö uran 500. tehopiste tänä iltana kotiyleisön edessä Hirviteatterissa?

Pelaajakommentit - Roni Laasonen

"Tiukka matsi tulossa ja varmasti erilainen mitä viime lauantaina Indiansia vastaan. Yleensä KrP:tä vastaan on ollut aika runsasmaalaisia ja vauhdikkaita matseja. Kiva päästä taas pelamaan kotipeliä Hirviteatterissa"

Edellinen kohtaaminen: 4.1.2022 Happee – KrP 4-5
Sijoitus F-Liigassa: Happee 3. (1-1-0-0). KrP 7. (1-0-0-1)
Parhaat pistemiehet: Happee, Matti Minkkinen (2. 3+0=3). KrP, Henri Johansson (2. 5+1=6)

Otteluennakon tarjoaa HimosLomat

Kuva: Esa Jokinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ