Happee Steamers, Suomen Cup

Happee Steamers - Steelers  4 - 6

Palokan koulukeskus, Jyväskylä

Steamers laittoi liigajoukkueen ahtaalle.

Suomen Cupin kuudennella kierroksella Happee Steamers kohtasi Salibandyliigan häntäpäässä majailevan Steelersin Hämeenlinnasta. Steamers lähti otteluun hyvällä asenteella ja aikoikin haastaa Steelersin tosissaan. Ensimmäisen erän vei vierasjoukkue selkeästi lukemin 1-4, mutta tämän jälkeen alkoi kotijoukkueen kiri. Toisessa erässä päästiinkin jo kahden maalin päähän Jiri Tervon ja Jussi Toivosen maaleilla. Kolmannessa erässä kotijoukkueella oli mahdollisuutensa viedä ottelu vielä tasoihin, mutta hyvistä paikoista huolimatta ei palloa saatu maaliin kuin kerran. Loppulukemat näin ollen 4-6 ja Steelers matkaa Suomen Cupin seuraavalle kierrokselle.

Tappiosta huolimatta Happee Steamersilla on vielä mahdollisuus päästä Suomen Cupin pikkufinaaliin. Pikkufinaalipaikka ratkeaa myöhemmin. Seuraava kakkosdivarin ottelu pelataan tulevana sunnuntaina, kun Steamers matkaa Raholaan Nokian KrP akatemian vieraaksi.