Happee Steamers, Miesten 2. Divisioona

Happee Steamers - SBS Soittorasia  5 - 6

Palokan koulukeskus

Kaksijakoinen viikonvaihde

Happee Steamers pelasi viikon vaihteessa kaksi ottelua. Lauantaina 2.divariottelussa vastaan asettui viime vuoden sarjakärki SBS Soittorasia Tampereelta. Maanantaina puolestaan pelattiin kotipeli Suomen Cupin 4. kierrosta SB Heinolaa vastaan.

Soittorasia-ottelussa Happee Steamers nuokkui ensimmäisen erän, jonka vastustaja käytti terävästi hyväkseen. Ensimmäinen erä vieraille peräti 1-5. Vaikka kohtuullinen takaa-ajo saatiinkiin aikaiseksi matkasivat pisteet Tampereelle loppulukemin 5-6.

Suomen Cupin ottelu SB Heinolaa oli toisinto Soittorasia-pelistä. Ainoastaan osat vaihtuivat toisinpäin. Happee Steamers pelasi ensimmäisen erän mainiosti ja siirtyikin erätauolle 6-0 johdossa. SB Heinola aloitti hyvän takaa-ajon, mutta johtoasema saatiin säilytettyä ottelun loppuun asti. Ottelu loppulukemat 9-6 ja Happee Steamers Suomen Cupin 5.kierrokselle.