P18 -joukkue tähyää SM-sarjaan tulevallakin kaudella 2021-2022
Happee RyJulkaistu: 21.04.2021 00.00

P18 -joukkue tähyää SM-sarjaan tulevallakin kaudella 2021-2022

P18- joukkueen katseet on käännetty jo tulevaan kauteen 2021-2022. Joukkue aloittaa harjoittelun toukokuun alussa ja tähyää uudestaan SM-sarjaan.

Joukkueen päävalmentajana jatkaa toista kautta perättäin Petri Manninen. Apuvalmentajina valmennustiimissä toimivat Ilkka Peltonen, Tero Utra ja Miska Sikiö. Fysiikkavalmennuksesta vastaa Jukka Paalanen ja maalivahtivalmennus on Valtteri Viitasen käsissä.

"Joukkueen valmennustiimi on valmis tulevalle kaudelle. Itse kannan valmennuksesta päävastuun, ja haluan keskittyä aiempaa enemmän kauden aikana pääsemään pelaajien pään sisään, ja olemaan kartalla siitä, mitä pelaajilla milloinkin ajatuksissa liikkuu. Haluan keskittyä pelillisten asioiden lisäksi siihen, että pelaajien on hyvä olla osana joukkuetta, ja esim. balanssi kouluasioiden/työasioiden, kodin ja levon kanssa on kunnossa. Näiden asioiden optimointi on edellytys urheilijan kehittymiselle ja arjessa jaksamiselle.", kertoo päävalmentaja Manninen

Joukkueen ympärille on rakentunut vahva ja kokenut valmennustiimi, jonka tavoitteena on auttaa pelaajia entistä paremmin sekä yksilönä kehittymisessä että joukkueen pelaamisen kehittymisessä.

"Ilkka Peltosella on pitkä kokemus ja osaaminen nuorten pelaajien kehittämisessä etenkin pallottoman pelaamisen puolella, sekä fyysisen harjoittelun puolella. Tero Utra tuntee hyvin 04 ikäluokan, ja tulee keskittymään kauden mittaan paljon myös videomateriaalin tuottamiseen harjoitus- ja pelitapahtumista, sekä otteluiden aikaiseen tilastointiin. Miska Sikiön vahvuudet ovat nimenomaan pelaajan kehittämisessä ja pelaajien henkilökohtaisessa pelin ymmärtämisen valmennuksessa. Jukka Paalanen hyppää uutena mukaan fysiikkapuolelle, ja saadaan sitä kautta mukaan laaja kokemus etenkin nuoren urheilijan voimapuolen kehittämisestä. Ryhmän maalivahdit hyvin tunteva Valtteri Viitanen jatkaa joukkueen tärkeimmän sektorin, maalivahtipuolen valmentajana.", lisää Manninen.

P18- joukkue aloittaa harjoittelun 3.5.2021. Jos olet 2004-2005 syntynyt pelaaja, ja haluat päästä mukaan laadukkaaseen valmennukseen ja loistavasti toimivan joukkueen toimintaympäristöön, niin voit olla yhteydessä seuran valmennuspäällikkkön Tero Kotilaiseen (tero.kotilainen@happee.fi / 0451394100) tai joukkueen päävalmentajaan Petri Manniseen (petri.manninen@happee.fi / 044- 0980089)