Arttu Haapala siirtyy Hatsinasta Happeen P21-joukkueeseen
Julkaistu: 03.05.2021 00.00

Arttu Haapala siirtyy Hatsinasta Happeen P21-joukkueeseen

Vuonna 2003 syntynyt Arttu Haapala siirtyy Mikkelin Hatsinasta Happeen P21-joukkueeseen.

B-ikäinen taitava hyökkääjä pelasi viime kaudella Hatsinassa miesten 2-divisioonassa 7 peliä tehoin 14+4. 18-vuotias Haapala oli B-nuorten SM-sarjassa pistepörssin kärkipelaajia takoen 9 pelissä huikeat 27 pistettä (12+15). Arttu Haapala kokee siirtymisen Happeeseen olevan oikea ratkaisu kehityksen ja tulevaisuuden suunnitelmien kannalta:

”Hieno on tulla Happeeseen pelaamaan ja uskon, et täällä pystyn kehittymään ja ottamaan sen seuraavan stepin omalla urallani kohti F-liigaa. Täällä pääsen varmasti pelaamaan kovia pelejä kovassa jengissä. Tän siirron näin järkevimpänä tähän kohtaan tehdä ja varmasti tulee hieno kausi.”

Seuran valmennuspäällikkö ja F-liigajoukkueen päävalmentaja Tero Kotilainen on iloissaan Haapalan valinnasta:

”Arttu on oman ikäluokkansa ehdottomia kärkipelaajia, todella taitava ja monipuolinen pelaaja. Artulla on kova motivaatio kehittyä tulevaisuudessa F-liigapelaajaksi. Näissä nuorten unelmissa ja tavoitteissa haluamme jyväskyläläisiä ja Jyväskylän ympärillä asuvia nuoria salibandypelaajia auttaa. Hienoa, että Arttu valitsi Happeen, koska hänen perässään oli moni muukin F-liigaseura.”

"Olemme seurassa pitkäjänteisesti ja päämäärätietoisesti kehittäneet Hirvipolun P16-, P18- ja P21-joukkueiden huipulle tähtäävää vaihetta, jotta pystyisimme kehittämään omia pelaajiamme kohti F-liigaa entistä paremmin. Meillä on seurassa todella hyvää osaamista joukkueiden valmennuksessa mukana; kaikissa joukkueissa on 4 lajivalmentajaa, erillinen fysiikkavalmentaja ja maalivahtivalmennus. Kesän aikana tiedotamme muutoksista P21 ja F-liigan välissä toimivan, Suomi-sarjaa pelaavan Steamersin toiminnan muutoksista ja sen tulevaisuuden tavoitteista. Meille on seurassa tärkeitä myös ne pelaajat, ketkä ei yllä ihan korkeimmalle F-liiga tasolle asti aikuisena.", lisää valmennuspäällikkö Kotilainen lopuksi.