ASM Happee vs TPS
29.10.2019 14:17 Uutisointi / A -juniorit -99-01

ASM runkosarja

Palokassa on sunnuntaina 3.11. klo 15:30 ASM runkosarjan ottelu Happee vs TPS. Turkulaiset ovat aloittaneet kauden yllättävän hyvin, sillä ovat hävinneet vain Classicia vastaan ja senkin rangaistuslaukaisukilpailussa. Toisaalta TPS:n kaksi voittoa ovat olleet niukkoja: SPV rankkarikisassa ja LaSB jatkoajalla. Joten sunnuntaina on tiedossa kova kamppailu, tule paikanpäälle kannustamaan!

Ennen sunnuntaita käymme keskiviikkona 30.10. LaSBin vieraana Lahden liepeillä. Ottelu on seurattavissa Solidsportissa alkaen klo 18:15 https://solidsport.com/lasb/watch/sm-sarja-lasb-a-pojat-vs-happee (tietojen mukaan ilmainen lähetys). LaSB on voittanut yhden ottelun tämän vuoden sarjassa, mutta esim. otteet Nokian KrP ”liigajunnu miehistöä” vastaan olivat hyvät, ottelu KrP:lle 11-9, joten keskiviikon koitoksesta pitäisi tulla tiukka.

Olemme voittaneet puhtaasti kauden neljä ensimmäistä ottelua, joten hirvenmetsästäjiä löytyy syksyllä ympäri Suomea! Sarjan tulosseuranta https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/a-poikien-sm-sarja-runkosarja/5887


   
Lisää uutisia
A -juniorit -99-01
Kategoriat