Happeen 05-ikäluokka jatkaa Maajoukkuetiellä
6.3.2019 16:40 Uutisointi / A -juniorit -99-01

Kuva: Sanna Kinnunen

Happee on valittu Maajoukkuetie FBA -yhteistyöseuraksi myös seuraavalle kaksivuotiskaudelle ja sitä myöten myös -05-ikäluokka jatkaa C2:ssa maajoukkuetiellä! Happeelta jatkaa maajoukkuetiellä myös 06-syntyneet sekä uutena ikäluokkana aloittaa 07-syntyneet.


C2-05 leiriajankohdat tulevalla kaudella ovat touko- ja elokuun puolessa välin sekä tammikuulla 2020. Tarkemmat ajankohdat määräytyvät lohkojakojen perusteella ja se tiedetään vähän tuonnempana.

Mikäli seuran ulkopuolelta löytyy 05-syntyneitä motivoituneita pelureita ja kiinnostusta osallistua FBA-maajoukkuetietoimintaan, niin olkaa yhteydessä joukkueenjohtaja Ari Miettiseen (0400879460) tai päävalmentajaan Miska Sikiö.

Lisätiedot:

FBA yhteistyöseurat vuosille 2019-21 valittu

MAAJOUKKUETIE FBA KONSEPTI – PELAAJAKEHITYKSEN UUSI AIKA

Maajoukkuetie

Mistä yhteistyöseuratoiminnassa on kyse?

MAAJOUKKUETIE FBA -toiminta on suunnattu tavoitteellisessa kilpaurheilussa toimiville D-, C- ja B- juniori-ikäisille pelaajille, joukkueille ja seuroille. Yhteistyöseuratoiminnalla tavoitellaan kestävää ja linjakasta pelaajapolkua lapsista huippusalibandyyn. Lisäksi parhaat yksilöt valikoituvat MAAJOUKKUETIE FBA -toimintaan United-joukkueiden kautta. United-joukkueet muodostetaan ikäluokkien parhaista yksilöistä, joiden seurajoukkueet eivät ole toiminnassa mukana. Tämän kokonaisuuden kautta toiminnassa ovat mukana valtakuntamme parhaat seurat ja yksilöt.


   
Lisää uutisia
A -juniorit -99-01
Kategoriat