Peter Kotilainen ja Happee jatkosopimukseen
Julkaistu: 18.11.2016 00.00

Peter Kotilainen ja Happee jatkosopimukseen

Peter Kotilainen on solminut 1+1 vuotisen jatkosopimuksen Happeen kanssa. Sopimus kattaa kauden 2017-2018 ja sisältää option kaudesta 2018-2019.

Nuoresta iästään huolimatta 22-vuotias laitahyökkääjä on jo tullut tutuksi koko suomalaiselle salibandyväelle. Uransa 109 runkosarjaottelun aikana Kotilainen on summannut kunnioitettavat tehopisteet 126+104=230. Nuorukaisen palkintokaappiin on kertynyt kaksi SM-hopeamitalia, yksi SM-pronssi sekä useita A-nuorten suomenmestaruuksia. Lisäksi Kotilainen matkustaa joulukuussa Riikaan edustamaan Suomen maajoukkuetta miesten MM-kisoissa.

Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen on luonnollisesti todella tyytyväinen jatkosopimuksen syntyyn.

- Peterin sopimuksen uusiminen oli miesten liigajoukkueelle ja seuralle erittäin tärkeä asia. Kyseessä on yksi Suomen johtavista hyökkääjistä ja maalintekijöistä. Peterin varaan on helppo rakentaa Hirviryhmän ykköskentällistä sekä yhtä liigan parhaista ylivoimakentällisistä. Kun meillä on nyt erinomainen uusi päävalmentaja ja liigan paras vasen laitahyökkääjä kiinnitettyinä, niin joukkueen kasaaminen on hyvässä vauhdissa tulevalle kaudelle, hehkuttaa Kotilainen.

Myös miesten liigajoukkueen tuleva päävalmentaja Mikko Lehto ottaa uutisen ilolla vastaan.

- Peterin kaltaisen pelaajan jatkaminen joukkueessa on valmennuksen kannalta tietysti todella hyvä uutinen. Hän tuo ryhmään sitä terävintä kärkeä maalintekoon ja tekemiseen. Peterin perääntantamaton luonne ja joukkueelle pelaaminen on muille pelaajille iso esimerkki siitä halusta ja intohimosta, jolla lajia pitää pelata. Olen otettu siitä, että Peter päätti jatkaa joukkueessa ja se tuo myös itselleni lisää positiivisia haasteita valmennukseen, jatkaa Lehto.

Peter Kotilainen toteaa olevansa tyytyväinen syntyneeseen ratkaisuun.

- Viime aikoina olen miettinyt paljon tulevaisuuden kuvioita ja kuunnellut omaa sydäntä, siinä missä haluan elää ja pelata. Lopulta aika selvää, että haluan jatkaa elämääni Jyväskylässä ja Happeessa. Pikkupojasta asti tämä laji ja tämä seura on ollut ykkösasioita minun elämässäni ja antanut minulle eniten positiivisia asioita, Kotilainen avaa.

- Nyt kun saan isossa roolissa pelata liigan parhaan kotiyleisön edessä, niin en halua täältä lähteä mihinkään. Ensi kaudelle minulla on selkeä tavoite jatkaa kehittymistä urheilijana kohti maailman parasta pelaajaa. Muut taustakuviot elämässä mahdollistavat nyt sen, on huikeaa saada rakentaa sitä matkaa juuri Happeessa ja tässä joukkueessa. Ilokseni olen saanut huomata myös seuran taustoilla tapahtuneen hyviä muutoksia kohti parempaa ja on mahtavaa olla osa seuran uutta projektia, tyytyväinen nuorukainen päättää.


Lisätietoja:

Happee ry:n toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen, puh. 045 885 8797, pasi.kotilainen(at)happee.fi

Valmentaja Mikko Lehto, puh. 040 508 7194, mikkolehto(at)hotmail.com


Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ