Next Generation toiminta etenee
Julkaistu: 06.06.2018 00.00

Next Generation toiminta etenee

Next Generation toimintaan valitut pelaajat kokoontuivat koulujen päätyttyä kuulemaan kuinka NG-toiminta etenee tulevalla kaudella. Paikan päällä oli myös Next Generation toimintaan mukaan lähtenyt uusi yhteistyökumppani Zone ja sen edustaja Jaakko Fredrikson, joka esitteli pelaajille uusia mailamalleja. Pelaajat pääsivät rauhassa kokeilemaan erilaisia mailoja ja lapoja, sekä saivat tietoa mailan jäykkyyden ja lapojen erilaisuuden merkityksestä.

Next Generation toiminta käynnistyi kaudelle 2018-19 ensimmäistä kertaa. Se on tavoitteellisesti kohti huippua pyrkiville pelaajille tarkoitettu erillinen ryhmä seurassa, jossa pelaaja huomioidaan yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti harjoittelun, pelaamisen ja opiskelun kautta. Pelaajat ryhmään valitaan vuosittain aina erikseen ja vuodeksi kerrallaan. Valitut pelaajat saavat oman joukkueensa harjoittelun ja pelaamisen lisäksi tukitoimintapalveluja (testejä, henkilökohtaisia harjoitusohjelmia eri asiantuntijoilta jne.) valmentautumiseen tulevalle kaudelle ilmaiseksi. Lisäksi Next Generation toiminnan eri yhteistyökumppanit tarjoavat erillisiä etuja ryhmään valituille pelaajille.

Seuraavan kerran Next Generation ryhmän pelaajat kokoontuvat yhteen heinäkuussa, jolloin paikan päällä on myös toiminassa mukana oleva Mika Kohonen Ruotsista.

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ