Happee ja Liisankankaan jäätelö pitkään yhteistyöhön
Julkaistu: 24.04.2018 00.00

Happee ja Liisankankaan jäätelö pitkään yhteistyöhön

Happee ry ja Liisankankaan jäätelö ovat sopineet pitkästä yhteistyöstä. Yhteistyön tarkoitukset ovat moninaiset.

Liisankankaan jäätelön omistaja Juha Lamminniemi on iloinen alkaneesta yhteistyöstä. "Olen erittäin tyytyväinen, että päästään tekemään yhteistyötä juuri Happeen kanssa. Toimintamme tarkoitus on yhteistyössä laajentaa toimintaa vuosittain uusilla pisteillä ympäri Keski-Suomen."

"Pääpaikkamme on Pihtiputaalla, jossa valmistamme kaiken jäätelön. Teemme Italialaistyyppistä Gelato -jäätelöä, joka on täyteläisen hyvää ja suussa sulavaa. Jäätelö tehdään Suomalaiseen luomumaitoon ja se on erittäin korkealaatuista. Erilaisia jäätelömakuja meillä on noin 30 ja niitä pyritään kierrättämään myyntipisteissämme", Lamminniemi kertoo jäätelöstä.

Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen on myös erittäin innoissaan alkaneesta kumppanuudesta. "Kaksi vuotta sitten aloitimme projektin, joka tähtää nuorten työllistymisen ja opiskeluiden parantamiseen. Tämä yhteistyö tukee tätä projektiamme täydellisesti, koska näin saamme luotua uusia työpaikkoja alueen nuorille joka kesä ja he pääsevät toteuttamaan tämän työn kautta myös opiskeluihin liittyviä tutkinnon osia. Liisankankaan jäätelö on meille hieno kumppani, jonka kanssa pyrimme pitkäjänteiseen ja -kestoiseen yhteistyöhön. Olemme kiitollisia Liisankankaan jäätelölle ja myös Palokan Citymarketin kauppiaalle siitä, että he ymmärsivät toimintamme arvon ja haluavat myös itse olla toteuttamassa näitä samoja arvoja omassa toiminnassaan."

"Meidän ensimmäinen ja tulevan kesän myymälämme sijaitsee Palokan Citymarketin yhteydessä. Aloitamme jäätelön myynnin jo tällä viikolla, koska Palokassa vietetään Citymarketin 7.vuotis synttäreitä. Tervetuloa maistamaan todella hyvää jäätelöä", Kotilainen päättää.

Palokan Citymarketin kauppias, Pekka Kukkonen, on myös osaltaan mielissään yhteistyön syvenemisestä Happeen kanssa. "Meille yhteistyö paikallisen huippu-urheiluseuran kanssa on erityisen tärkeää. Ainutlaatuista tästä yhteistyöstä tekee läheltä tulevat mahtavat Liisankankaan jäätelöt, jotka ovat tuotteena jo varsin erityisiä".

Liisankankaan jäätelö etsii parhaillaan työntekijöitä kesän pisteisiinsä. Katso lisätiedot https://www.facebook.com/LiisankankaanJaatelo/

Tästä linkistä pääset Liisankankaan kotisivuille, http://www.liisankankaanjaatelo.fi/

Palokan Citymarketista ja tämän viikon synttäreistä lisää, https://www.facebook.com/kcmpalokka/

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ