Ennakko: Inkkarit saapuu Hirviteatteriin
Julkaistu: 05.11.2021 09.23

Ennakko: Inkkarit saapuu Hirviteatteriin

Happee – Indians 6.11.2021 klo 18:30, Jyväskylän Monitoimitalo

F-Liigan runkosarjan sijalta 6. löytyvä Indians on ollu tasaisen ja totutun vahva alkukaudesta. Kahdeksasta ottelustaan Inkkarit ovat voittaneet kuusi, ainoat häviöt he ovat kärsineet Classicille ja KRP:lle. Inkkarit eivät ole hävinneet viidestä vieraspelistään yhtäkään ja ovat myös aina olleet kovia saapuessaan Hirviteatteriin. Happee ei ole puolestaan hävinnyt kertaakaan tällä kaudella kotonaan, eli jomman kumman joukkueen putki katkeaa lauantai-illan näytöksessä.

Indiansin nimekkäimmät pelaajat ovat edellisten kausien tapaan ykkössentteri Aaro Astala, kapteeni Valtteri Kainulainen sekä puolustaja Otto Lehkosuo. Joukkueen pistekärkenä kuitenkin tällä kaudella on toiminut kakkosketjun oikea laitahyökkääjä Teppo Salo (8 ottelua. 6+6=12). Sekä Astala että Lehkosuo valittiin tiistaina salibandymaajoukkueen varamiehiksi MM-kotikisoihin. Molemmilla herroilla oli varmasti selkeänä tavoitteena paikka avausrosterista kisoihin, ja voidaankin olettaa, että Inkkaritähdet saapuvat Hirviteatteriin suurella näyttämisenhalulla. Happeelta puolestaan voidaan odottaa isoa nälkää viime kaudella Indiansissa 18 maalia tehneeltä Niko Laitilta, joka on pelannut alkukauden piste-per-peli tahdissa (10 ottelua. 5+5=10)

Pelaajakommentit – Markus Laakso

- Tärkeä peli taas lauantaina. Indians on usein piinannut Hirviä Monnarilla ja nyt on meillä näytön paikka. Peli kulkenut viime aikoina ja voiton avaimet löytyy siten varmasti siitä omasta tekemisestä. Viime viikonlopusta vähän pari astetta parempaa tekemistä niin pisteet jäävät Jyväskylään.

Valmentajan kommentit – Tero Kotilainen

- Indians on ollut viheliäinen vastustaja meille Hirviteatterissa. Edellinen voitto Inkkareista kotipelissä taitaa olla 24.2.2017. Sen jälkeen ei ole pystytty voittoa kairaamaan. Tämä historia tiedostetaan ja tätä historiaa halutaan lähteä muuttamaan lauantaina.

Edellinen kohtaaminen: 8.1.2021 Indians – Happee 2–8
Sijoitus F-liigassa: Happee 3. (6-2-1-1). Indians 6. (6-0-0-2)
Pörssikärjet: Happee, Jami Manninen (10. 13+6=19). Indians, Teppo Salo (8. 6+6=12)

Osta ennakkolippusi Hirviteatteriin Tiketin sivuilta !

Kuva: Esa Jokinen