P16 -joukkue valmistautuu kauteen 2021-2022
Happee RyJulkaistu: 25.04.2021 00.00

P16 -joukkue valmistautuu kauteen 2021-2022

Happeen P16-joukkue kaudelle 2021-2022 rakentuu 2006 ja 2007 syntyneistä pelaajista. Joukkue lähtee rakentamaan pitkäjänteistä kahden kauden kauden projektia, joka tähtää pelaajien kehittymiseen ja joukkueen menestymiseen.

"Tulevalle kaudelle lähdetään -06 ikäluokan osalta hienosta tilanteesta. Meillä on valtakunnallisesti yksi vahvimmista -06 ikäluokista ja se tuo arkeen ison kilpailullisen lisämausteen, kun päästään kauden lopuksi pelaamaan ikäluokan Suomen mestaruudesta. Ikäluokan iso pelaajamäärä mahdollistaa meidän osallistumisen kahteen sarjaan, jolloin saadaan kaikille pelaajille paljon pelejä, kun niitä koronasta johtuen oli edellisellä kaudella todella vähän. Se on pelaajien kehittämisen kannalta todella hienoa.", kertoo joukkueen päävalmentaja Pasi Kotilainen.

Joukkueen ympärille on rakennettu on vahva ja kokenut tiimi valmennukseen ja joukkueen taustalle. Päävalmentaja Pasi Kotilaisen apuna valmennuksessa toimivat Jarno Mikkola, Vesa Tuononen ja Jaakko Mielonen. Joukkueen fysiikkavalmennuksesta vastaa Emma Pekkala ja maalivahtien valmennuksesta on Valtteri Viitasen vastuulla. Joukkueenjohtajana toimii Jenni Janhonen ja rahastonhoitajana Katja Hulkko.

"-06 ikäluokka tulee pysymään samana seuraavan kahden kauden ajan, koska tulevan kauden jälkeen mennään salibandyliitossa uuteen sarjajärjestelmään. Se tarkoittaa tämän ikäluokan osalta käytännössä sitä, että pystytään kehittämään yksittäisiä pelaajia ja samalla rakentamaan joukkuetta pitkäjänteisesti kahden kauden ajan samalla kokoonpanolla. Valmennukselliset tavoitteet ovat siis korkeat pelaajien kokonaisvaltaisen elämänhallinnan kehittämisen ja fyysisten, henkisten ja laji- ja pelitaidollisten asioiden parantamisessa, jotta pelaajat pysyvät mukana ikäluokkansa valtakunnallisessa kärjessä pelaajapolkunsa läpi.", lisää päävalmentaja Kotilainen.

Joukkue aloittaa harjoittelun maanantaina 3.5.2021. Toukokuun aikana joukkueeseen voi liittyä mukaan halukkaita ja motivoituneita 2006 ja 2007 syntyneitä pelaajia.

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä seuran valmennuspäällikkö Tero Kotilaiseen (tero.kotilainen@happee.fi / 0451394100) tai joukkueen päävalmentajaan Pasi Kotilaiseen (pasi.kotilainen@happee.fi / 045-8858797)