Otteluraportti: Happee avasi puolivälierät vierasvoitolla
Julkaistu: 05.03.2021 00.00

Perjantaina käynnistyi pudotuspelien puolivälierät ja Happee matkasi Nokian KrP:n vieraaksi.

Otteluparia ennakoitiin tiukaksi ja sitä myös ensimmäinen kohtaaminen oli. Ensimmäisessä erässä Hirvet karkasivat jo 0-3 johtoon Peter Kotilaisen, Joel Lahden sekä Roni Laasosen maaleilla. Juuri ennen ensimmäisen erän loppua KrP sai kuitenkin avausmaalinsa ja erätauolle siirryttiin lukemissa 1-3.

Toisessa erässä nokialaiset pyörittivät peliä ja toiselle erätauolle mentäessä oli KrP noussut jo tasoihin. Kolmatta erää ehdittiin pelaamaan vain alle minuutti, kun KrP:n Joona Rantala löi kotijoukkueen johtoon, jonka jälkeen Nico Jonaeson kasvatti KrP:n lukemia ylivoimalla 5-3. Happee ei kuitenkaan tästä lannistunut vaan jatkoi taistelua ja Paul Kotilainen kavensi Joel Lahden syötöstä tilanteen 5-4, jonka jälkeen ensin Jonne Junkkarinen tasoitti tilanteen ja lopulta Peter Kotilainen löi voittomaalin.

Ottelu päättyi lukemiin 5-6 ja Happeen tehomiehinä hääri tehoilla 2+1 Peter Kotilainen, 1+2 Joel Lahti sekä 1+1 Jonne Junkkarinen.

Puolivälierien toinen kohtaaminen pelataan sunnuntaina 7.3. klo 18.30 Jyväskylässä, kun Nokian KrP matkaa Hirviteatteriin.