Otteluennakko: OLS saapuu lauantaina Monnarille Hirvien vieraaksi
12.2.2021 11:27 Uutisointi / Happee Miehet

Otteluennakko: Happee kohtaa OLS:n Jyväskylässä lauantaina

Lauantaina pelataan jo runkosarjan toiseksi viimeistä kotiottelua, kun OLS saapuu Oulusta Jyväskylään.

Viime kohtaaminen joukkueilla oli marraskuussa Oulussa, jolloin nähtiin tiukkaa vääntöä aina jatkoajalle saakka. Jatkoaikaa ehdittiin kuitenkin pelaamaan vain 22 sekuntia, kunnes Silvan Bolliger ratkaisi ottelun Happeelle lukemin 6-7. Tällä hetkellä oululaiset ovat sarjataulukossa sijalla 10, vain pisteen edellä Steelersiä.

Marraskuisessa pelissä paluun Hirvipaitaan teki alkukauden Sveitsissä pelannut Jami Manninen:

”Olen viihtynyt taas Jyväskylässä ja Happeessa hyvin ja pelaaminen on maistunut. Oma peli hakee vielä uomiansa, mutta nautitaan joka hetkestä, kun saadaan ylipäätänsä pelata näissä vallitsevissa oloissa. Odotan, että otetaan lauantain ottelussa pelinhallinta meille ja painetaan vahvasti kolmella kentällä koko 60 minuuttia. Sen pitäisi tuottaa tarvittavat maalit voittoon.”

Keskiviikon ottelu Steelersiä vastaan päättyi lukemiin 2-8, mutta muutamiin asioihin joukkueen tulee edelleen kiinnittää huomiota. Manninen on kuitenkin luottavaisin mielin:

”Ollaan vähän huolellisempia pallon kanssa mitä Hämeenlinnassa ja hoidetaan omassa päässä työt ennen huvia. Otetaan 6.peräkkäinen voitto!”

Happee-OLS lauantaina 13.2. klo 18.30. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata Ruudun kautta!Jami Mannisen matkassa mukana:


OP Luhanka

Jarikka Oy


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat