Otteluennakko: Happee lähtee kahden pelin viikonloppuun vastustajina SPV ja Tiikerit
Julkaistu: 29.01.2021 00.00

Otteluennakko: Happee lähtee kahden pelin viikonloppuun vastustajina SPV ja Tiikerit

Happee ja SPV kohtaavat lauantaina 30.1. Jyväskylässä.

Syksyinen kohtaaminen Seinäjoella päättyi Happeen tiukkaan voittoon 4-5 ja tällä hetkellä SPV löytyy sarjataulukosta sijalta 8, kun Happee pitää kuudetta sijaa kolmen pisteen päässä.

Happeen Silvan Bolliger kokee kaksi edellistä peliä Jymyä ja KrP:tä vastaan olleen hyvin erilaisia pelejä, mutta joukkueen toimineen erittäin tehokkaasti jokaisessa ketjussa, jonka myötä ansaitsivat yhteensä 6 tärkeää pistettä. Tästä joukkue on saanut tärkeää itseluottamusta sekä entistä parempaa joukkuehenkeä, jonka myötä koko joukkueen voitonnälkä on kasvanut.

”Syksyllä SPV taisteli loppuun asti eivätkä antaneet periksi. He odottivat virheitämme ja käyttivät niitä maalien tekemiseen. Meidän on siis lauantaina oltava tarkkoina keskialueella ja SPV:n on tehtävä kovasti töitä, jos he haluavat päästä tekemään maalin. Lisäksi meille on tärkeää keskittyä täysillä peliin ja olla tehokas hyökkäävällä alueella sekä löytää hyvä hirvirytke meininki jokaisessa ketjussa, jolloin voitamme!”

Sveitsiläishyökkääjä on viihtynyt Jyväskylässä, Happeessa ja nauttinut suomalaisesta talvesta:

”Täällä kaikki näyttää niin hyvältä lumen kanssa, mutta olen iloinen, että päivät ovat pikkuhiljaa pidempiä ja on enemmän valoa. Happeessa pelaaminen on minulle suuri kunnia ja pojat ovat mahtavia! Ainoastaan ikävöin Hirviteatterin tunnelmaa, mutta toivottavasti pian päästään siitäkin nauttimaan.”

Happee-SPV la 30.1. klo 18.30. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata VeikkausTV:n kautta!


Heti lauantain jälkeen Hirvilauma suuntaa sunnuntaiaamuna kohti Tikkurilaa, jossa Tiikerit odottavat heitä vieraaksi.

Lokakuussa Jyväskylässä Hirvet veivät Tiikereitä lukemin 10-5 ja tällä hetkellä Tiikerit ovat runkosarjassa sijalla 12.

Kahden pelin viikonloppuun valmistautuminen ei kapteeni Eemil Ukkosen mukaan eroa normaalista yhden pelin viikosta:

”Pelien tärkeys tiedostetaan tässä vaiheessa kautta ja lauantain pelin jälkeen keskittyminen siirretään nopeasti jo sunnuntain kohtaamiseen. Vastassa on nuori ja taitava joukkue. Tiiviillä puolustuspelillä saadaan varmasti paljon laadukkaita vastahyökkäyspaikkoja.”

Ukkonen kokee, että Happeen syyskausi oli hieman hankala erinäisistä syistä, mutta joulun jälkeen suunta on ollut oikea:

”Joukkueessamme on valtava määrä potentiaalia, mitä ollaan saatu vasta paikka paikoin tuotua peleissä esille. Tärkeintä on kuitenkin se, että kun kevät koittaa, pystymme pelaamaan pelistä toiseen parhaalla mahdollisella tasollamme ja sitä kohti tässä harjoitellaan.”

Tiikerit-Happee su 31.1. klo 17.00. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata Ruudun kautta!


"70-vuotias Valtra on ainoa traktorivalmistaja pohjoismaissa. Traktorit tunnetaan luotettavuudesta, monipuolisuudesta sekä kestävyydestä ja ne valmistetaan huipputeknisissä tehtaissa Suomessa ja Brasiliassa. Valtra työllistää yli 1700 henkilöä erilaisissa valmistus-, suunnittelu- ja huoltotöissä ympäri maailman ja itse Valtra-koneita myydään yli 75 maassa. Suomessa Valtran tehtaan löytää Keski-Suomen Suolahdesta. Tehtaan yhteydessä sijaitsee myös Valtran johto. Valtran arvot luovat koko organisaation perustan. Viisi ydinarvoa ovat vastuullisuus, suoraselkäisyys, ryhmähenki, avoimuus ja kunnioitus. Silvan Bolliger toimii Valtran kummipelaajana ja Valtran on ilo sekä kunnia olla Happeen matkassa mukana pääyhteistyökumppanina."

"Yli 20 vuoden kokemuksella Viherrys toimii Keski-Suomessa ja Keski-Pohjanmaalla viherrakentamisen, pihasuunnittelun sekä viheralueiden hoidon parissa. Viherrys on Happeen yksi yhteistyökumppaneista kaudella 2020-2021."


Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ