Happee ja LKV Savolin yhteistyöhön
Julkaistu: 26.01.2021 00.00

Happee ja LKV Savolin yhteistyöhön

Happee ja LKV Savolin ovat tehneet sponsorisopimuksen, jonka avulla LKV Savolin voi tarjota mahdollisuuden lisäansioiden hankkimiseen seuralle. Urheilun intohimoisina seuraajina LKV Savolinin on ilo ja kunnia osallistua Happeen tukemiseen pelikaudella 2021.

Rakkaudesta lajiin ja rakkaudesta paikalliseen urheiluun:

”Olemme perheyritystaustainen täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto Jyväskylässä. Välitämme kodit rennolla otteella, raudanlujalla varmuudella ja vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Rakastamme urheilua ja meihin törmää usein paikallisten urheiluseurojen tapahtumissa. Erityisesti junioriurheilu on sydäntämme lähellä. Meille on kunnia tarjota tukemme paikallisen urheiluseuran toiminnalle. ”

”Tarjotaksemme tukemme olemme tehneet Happeen kanssa sponsorisopimuksen. Koodilla ”HAPPEE” tarjoamme sinulle, Happeen pelaaja, perheenjäsen, valmentaja, fani tai tukijoukon jäsen mahdollisuuden kauttamme tehtävään sponsorilahjoitukseen. Mainitse koodi ottaessasi meihin yhteyttä tai vinkkaa koodista ystävälle. Lahjoitamme 10% asunnon tai kiinteistön alv 0% välityspalkkiosta toivomasi joukkueen toiminnan tukemiseen.”

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
Kauppakatu 18 B 15, 40100 Jyväskylä
www.savolin.fi



Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ