Otteluraportti: Nokian KrP:n voittoputki katkesi Hirviteatteriin
Julkaistu: 24.01.2021 00.00

Lauantai-iltana Hirvet ja Näädät kohtasivat Jyväskylän monitoimitalolla.

Ensimmäisestä erästä alkaen Hirvet aloittivat näyttämään vahvaa tekemistään, kun Kaapo Siekkinen iski avausmaalin kahdeksannen peliminuutin kohdalla. KrP:n epäonnistuneen rangaistuslaukauksen myötä Happeen maali pysyi ensimmäisen erän tyhjänä, toisin kuin Nokian, sillä Peter Kotilainen pääsi lyömään 2-0 lukemat tauluun Eppu Suhannon erinomaisesta syötöstä.

Toisessa erässä Henri Johansson onnistui kaventamaan tilanteen 2-1, tehdessään 600 runkosarjamaalinsa. Hirvet eivät tästä säikähtäneet, vaan Silvan Bolliger ujutti pienestä kulmasta pallon Nokian maalivahdin Miro Tuomalan selän taakse. Toiselle erätauolle lähdettiin lukemissa 5-2, kun Joel Lahti ja Peter Kotilainen olivat onnistuneet edelleen nostamaan Hirvilauman lukemia.

Kolmannen erän alkuun vierasjoukkue onnistui maalinteossa, mutta Hirvet menivät omia menojaan Roni Laasosen iskiessä tauluun lukemat 6-3. KrP haki lisäosumia ilman maalivahtia ja Peter Kotilainen viimeisteli Happeen seitsemännen osuman tyhjään maaliin. Loppulukemat Hirviteatterissa olivat 7-5 ja Happee katkaisi KrP:n seitsemän ottelun voittoputken.

Illan kovimmat pisteet tarjoili jälleen Peter Kotilainen iskiessään tehot 3+2.

Hirvirytke jatkuu ensi viikonloppuna Monnarilla lauantaina 30.1. kun vastaan asettuu SPV ja sunnuntaina 31.1. Tikkurilassa Tiikereiden vieraana.