Happeen C-junioreilla harjoituskausi käyntiin!
Julkaistu: 19.04.2020 00.00

Happeen C-junioreilla harjoituskausi käyntiin!

Happeen C-juniorit (C1 -05 ja C2 -06) aloittivat harjoittelun tällä viikolla maanantaina 13.4. Ensimmäinen harjoittelujakso on ajalle 13.4-15.5.

Joukkueiden harjoittelu aloitettiin nyt OT (omatoiminen) harjoittelulla, jossa painopiste on fyysisten ominaisuuksien kehittämisessä. Kun joukkueiden kokoontumiset ovat nyt koronan vuoksi jäissä, niin on luonnollista, että keskitytään jokaisen henkilökohtaisten fyysisesten taitojen kehittämiseen. Fyysisen harjoittelun suunnittelusta vastaa Taavi Kuupponen, joka on mm. Kalle Rovanperän henkilökohtainen fysiikkavalmentaja.

C-ikäluokan vastuuvalmentaja Miska Sikiö on tyytyväinen, että harjoittelu saatiin hyvin käyntiin. Avuksi on otettu CoachTools harjoittelun suunnittelu- ja seurantaohjelma, joka antaa sekä pelaajille, että valmennukselle eväät viedä OT harjoittelujakso läpi niin hyvin kuin se näissä olosuhteissa on mahdollista.

"CoachTools on osoittautunut erittäin hyväksi ja tärkeäksi työkaluksi OT harjoittelun suunnittelussa ja harjoittelun seurannassa. Valmennus käy merkkaamassa sinne tehtävät harjoitteet ja pelaajat käyvät kuittaamassa siellä harjoituksen tehdyksi sekä antamassa sinne palautteen harjoittelun kuormittavuudesta. Pystymme näin seuraamaan pelaajien harjoittelua sekä määrällisesti, että kuormittavuuden osalta. Tämä on tärkeää varsinkin nyt, kun emme pääse pelaajia näkemään käytännössä päivittäin ja viikoittain", Miska Sikiö kommentoi harjoittelua.

"Pelaajat aloittivat ensimmäisen viikon niin, että saatiin kroppaa vähän hereille taas harjoitteluun ja viikon päätteeksi tehtiin testit joissa testattiin punnerrus, vatsalihas, kyykky ja lankku tulokset. Juoksutestiksi valittiin 2000m juoksutesti. Pelaajat ovat ottaneet harjoitteluohjelman hyvin vastaan ja harjoitukset ja testit on tehty erittäin tunnollisesti ensimmäisen viikon aikana. Siitä iso kiitos pelaajille! Seuraavat testit tehdään ensimmäisen OT harjoittelujakson päätteeksi kuukauden päästä ja näin päästään seuraamaan pelaajien kehittymistä. Jos ja kun pelaajat tekevät CoachToolsiin ja siellä harjoitusohjelmaan merkityt harjoitukset, niin varmasti testitulokset paranevat näinkin lyhyessä ajassa. Ja päästään siirtymään joustavasti seuraavaan harjoitusjaksoon", Sikiö päättää.

Kuvassa ensimmäisen harjoittelujakson ohjelmaa.

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ