Happeen B-nuoret kauden 2019-2020 kynnyksellä
18.8.2019 12:07 Uutisointi / B -juniorit -02-03

B-nuoret valmistautuvat SM-karsintoihin.


Happeen B-nuoret kauden 2019-2020 kynnyksellä

happee b juniorit nuoret salibandy jyväskyläViikon päästä Happeen B-nuorten kesän työ mitataan SM-esikarsinnoissa Mikkelissä 24-25.8.,jossa vastaan asettuvat SBT Merikoski, FoSU ja SBS Wirmo/ SBS Masku yhdistelmäjoukkue. Tästä matka jatkunee tavoitteiden mukaisesti kaksiosaisiin SM-karsintoihin 31.8-1.9 ja 14.-15.9.2019. Joukkue tavoittelee paikkaa SM-sarjasta kaudelle 2019-2020.

B-nuorten sarjoissa pelaavat tällä kaudella -02 ja -03 syntyneet pelaajat. Happeella on vahvasti -03 painotteinen, nuorehko, mutta juonikas joukkue (24 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia) B-nuorten sarjaan, jota alkukaudesta vahvistavat liigasopimuksella A-nuorissa pelaavat -02 syntyneet, oman ikäluokkansa kärkipelaajat, Matti Minkkinen ja Arttu Pylväläinen.


Joukkue on harjoitellut toukokuusta lähtien Ville Rajalaisen ja Roosa Virtasen fysiikkavalmennuksen alla 3-4 kertaa viikossa sekä lajia 1-3 kertaa viikossa lajivalmentajien opastuksessa. Kesän aikana, ennen SM-esikarsintoja, joukkue on osallistunut kahteen harjoitusturnaukseen sekä pelannut muutamia harjoitusotteluita mm. OLS, Welhoja ja Josbaa vastaan.

”Meininki treeneissä on ollut erittäin hyvä ja varsinkin erinomaisesti menneet fysiikkatreenit Villen ja Roosan johdolla antavat hyvän lähtökohdan happee b juniorit nuoret salibandy jyväskyläalkavaan kauteen. Joukkueen kärkipelaajat ovat harjoitelleet kesän A-nuorten mukana ja muut runkopelaajat ovat ottaneet isoja askelia kesän aikana kohti kovempia matseja. Rosteri on ainakin leveämpi kuin aiemmilla kausilla. Toki täytyy pitää tietty nöyryys mukana ja muistaa, että karsintasysteemi on todella tyly. Yhden viikonlopun tyriminen voi sysätä jengin koko talveksi turhan kehnoon sarjaan, eli nyt mitataan myös sitä henkistä vahvuutta äijiltä.”, kommentoi joukkueen päävalmentaja Ilmari Pitkänen.

Seuraa Happeen B-nuoria Instagramissa: https://www.instagram.com/happee_bpojat/?hl=fi


   
Lisää uutisia
B -juniorit -02-03
«  Tammikuu   »
Kategoriat