TietoAkseli jatkaa Happeen pääyhteistyökumppanina
Julkaistu: 06.06.2017 00.00

TietoAkseli jatkaa Happeen pääyhteistyökumppanina

Happeen ja tulevaisuuden tilitoimisto TietoAkselin välinen yhteistyö jatkuu kaudella 2017-2018. Yhteistyösopimuksen allekirjoittivat viime viikolla miesten liigajoukkueen toiminnanjohtaja Petri Kauko sekä TietoAkselin toimitusjohtaja Mikko Akselin. Molemmat osapuolet ovat olleet erittäin tyytyväisiä tähänastiseen yhteiseen taipaleeseen.

- Yhteistyökumppanina on hienoa olla tällaisen joukkueen matkassa mukana. Pelit ovat aina olleet jännitysnäytelmiä viimeisiin sekunteihin asti ja ottelutapahtumina onnistuneita. Markkinointiyhteistyö Happeen kanssa on tuonut meille myönteistä näkyvyyttä ja olemmekin saaneet siitä paljon hyvää palautetta jyvässeudun lisäksi myös muualta Suomea, kommentoi TietoAkselin toimitusjohtaja Mikko Akselin.

Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko puolestaan jatkaa TietoAkselin kummipelaajana myös tulevalla kaudella.

TietoAkseli Yhtiöt on kattavia yrityshallinnon palveluja tuottava konserni. Talous- ja palkkahallintopalveluja tuottavien Jyväskylän, Helsingin, Pirkanmaan, Mikkelin ja Oulun alueen seuduilla toimivien yksiköiden lisäksi konserniin kuuluvat myös yritysjärjestelyjen asiantuntijana toimiva osakkuusyhtiö Vinanssi Corporate Finance sekä henkilöstön kehittämisen palveluihin keskittynyt Odeco Oy. UHY TietoAkseli kuuluu ainoana suomalaisena jäsenenä yhteen maailman johtavimmista liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjuista UHY Internationaliin.

Tutustu TietoAkseliin tarkemmin täällä.

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ