Happeeseen uudet valmennus- ja junioripäälliköt
Julkaistu: 21.02.2017 00.00

Happeeseen uudet valmennus- ja junioripäälliköt

HAPPEEN VALMENNUSVAHVISTUKSET; VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ JA JUNIORIPÄÄLLIKKÖ

Happee ry on nimennyt seuran valmennuspäälliköksi Tero Kotilaisen. Hän aloittaa toimessa virallisesti 1.5.2017. Kotilainen on fyysisen valmennuksen ammattilainen, hänen valmennushistoriansa on varsin kattava; Kotilainen on toiminut 1990-luvun puolivälistä saakka useiden eri jääkiekon liigajoukkueiden valmennuksessa. Kokemusta löytyy JYP Hockeyn ja Diskoksen juniorivalmentajana sekä mm. Pelicansin ja KalPan liigajoukkueen apu- ja fysiikkavalmentajana. Salibandyn pariin Kotilainen siirtyi kaudella 2007–2008, Happeen miesten liigavalmennustiimiin vuonna 2015. Lisäksi Kotilainen on toiminut vuosina 2007–2015 InnoSport Oy:ssa, jossa Kotilainen tuotti urheiluvalmennuksen valmennussisältöjä eri lajien valmentajille verkkoon.

”On kunnia-asia päästä kehittämään kokonaisvaltaisesti jyväskyläläistä huippusalibandya omassa kotikaupungissani. Happee on perinteikäs ja menestynyt seura ja sillä erittäin on merkittävä asema koko suomalaisessa salibandyssa. Vuosien saatossa erityisesti Happee on onnistunut kasvattamaan suuria pelaajia salibandyliigaan, Suomen maajoukkueeseen ja ulkomaisiin salibandyseuroihin. Uskon, että yli 20 vuoden aktiivisella valmennus- ja seuratoimintakokemuksellani yhdessä seuran muiden toimijoiden kanssa pystymme yhdessä terävöittämään ja kehittämään ”happeelaisten” pelaajien polkua junioreista kohti kirkkaampia areenoita”, Tero Kotilainen toteaa.

Tero Kotilaisen sopimus on pituudeltaan kaksi vuotta. ”Molemmilla osapuolilla on kiinnostusta jatkaa yhteistyötä pidempäänkin, mutta tällä päästään hyvään alkuun seuran valmennuksen ja pelaajien kokonaisvaltaisessa kehittämisessä”, seuran toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen kertoo.

”Tero on raudanluja ammattilainen, varmasti yksi kovimmista, joita Keski-Suomesta löytyy. On erittäin tärkeää, että seuramme tärkeässä rakennusvaiheessa mukaan tulee ammattilainen, jolla on vankka kokemus valmentamisesta erilaisissa ympäristöissä. Teron vahva osaaminen valmennuksen eri osa-aluilta on vakuuttanut meidät ja lajin parissa toimivat muuallakin kuin Jyväskylässä”, Kotilainen jatkaa.

Seura on nimennyt myös uuden junioripäällikön. Tässä tehtävässä aloitti 1.2.2017 Babek Fath, joka on aikaisemmin toiminut mm. jalkapallovalmentajana Saksassa.

”Olen elänyt salibandyn huumassa viimeiset pari vuotta, olen siis melko tuore toimija tämän lajin kohdalla. Laji on kuitenkin vienyt sydämeni mukanaan ja nyt olenkin erittäin innostunut ja otettu saadessani olla mukana kehittämässä lajia ja eritoten Happeen junioritoimintaa. Olen itse aikoinaan pelannut jalkapalloa aktiivisesti ja valmentanut 6-9-vuotiaita poikia Saksassa, siellä asuessani”, Fath kertoo.

”Meillä on kotona oma pieni hirviperhe; tällä hetkellä viidestä lapsesta kolme pelaa salibandya, joten arki-illat ja vapaa-aika kuluvat suurelta osalta salibandyn parissa.

Tämän kauden olen ollut F1/F2 -junioreiden valmennuksessa mukana ja olen nauttinut suuresti työskentelystä lasten kanssa. Heidän kohdallaan muutos ja kehitys sekä lasten suorapuheisuus ovat paras kiitos tehdystä työstä. Otan innolla vastaan uudet haasteet”.

”On hienoa saada myös Babek mukaan kehittämään seuran junioritoimintaa. Meillä on nyt hieno ryhmä kehittämässä seuran juniorityötä, kun juniorityöryhmä täydentyy vielä junioripäälliköllä. Uskon, että paljon uutta näkyy juniorijoukkueiden ja kerhojen toiminnassa jo tulevalla kaudella”, toteaa Pasi Kotilainen.

Ensimmäisenä jutun julkaisi Keskisuomalainen,

http://www.ksml.fi/urheilu/Happee-pestasi-uudet-va...

Lisätietoja:

Happee ry. toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen, puh. 045 885 8797, pasi.kotilainen@happee.fi

Happee ry. hallituksen puheenjohtaja Vesa Pölkki, puh. 050 385 6238, vesa.polkki@happee.fi

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ