Julkaistu: 28.11.2016 00.00

CAP-Autokoulun ja Happeen yhteistyö jatkuu! Hirvikortti-kampanja edelleen voimassa!

Suomen suurin autokouluketju CAP-Autokoulu jatkaa Happeen pitkäaikaisena kumppanina myös kaudella 2016-17! CAP-Autokoulun markkinointipäällikkö Tommi Salmelainen on mielissään jatkuvasta yhteistyöstä:

”Yhteistyömme Happeen kanssa on ollut antoisaa ja olemme erittäin iloisia sen jatkumisesta. Kuten Happee, myös CAP pyrkii olemaan alallaan arvostettu ja reilusta pelistään tunnettu edelläkävijä, joka tarjoaa asiakkailleen iloa sekä unohtumattomia elämyksiä.”

Autokouluopetuksen edelläkävijänä CAP-Autokoululla on ainoana suomalaisena autokouluketjuna Trafin myöntämä kokeilulupa simulaattoriopetuksesta. CAP-Autokoululla henkilöautokurssin perusvaiheen ajotunneista puolet voi nykyään suorittaa koulutussimulaattorilla. Valitsemalla CAP-Autokoulun ”Uusi aika”-kampanjan simulaattoriopetuksen saat 20% alennuksen perusvaiheen kurssimaksun normaalihinnasta! Lisäksi saat onnistumistakuun, joka takaa lisäajotunnit (299€) veloituksetta ajokokeen epäonnistuessa.

Happee ja CAP-Autokoulu haluavat jatkaa suosittua Hirvikortti-kampanjaa, joka oikeuttaa jopa 100 euron alennukseen. Hirvikortti-kampanjaa käyttäessä tuet Happeen toimintaa, joten suuntaa kipin Capin CAP-toimipisteeseen ja täräytä kassalla ”hirvikortti”, niin saat alennuksen mopo-, mopoauto-, moottoripyörä- tai henkilöautokursseista.Alennus koskee myös ”Uusi aika”-kampanjaa, joten valitsemalla simulaattoriopetuksen ja käyttämällä Hirvikortti-kampanjan tuet Happeeta sekä saat 20% alennuksen, onnistumistakuun ja jopa 100 euron alennuksen! Tätä halvemmalla autokoulua tuskin enää pystyy suorittamaan!

Myös Happeen "Hullu" Hoikkanen suoritti ajokortin CAP-Autokoulun kautta!

Lue lisää CAP-Autokoulusta sekä Uusi aika-kampanjasta Capin kotisivuilta http://www.cap.fi/uusiaika

Voit myös käydä vierailemassa CAP-toimipisteessä, joka sijaitsee Jyväskylässä Väinönkadulla, aivan harjun kupeessa!

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ