Happee B Musta, jatkoaikatappio
Julkaistu: 23.10.2016 00.00

Happee – Rangers Killerillä Liikuntakeskus Buugissa lauantai-iltapäivänä. Ennen ottelua oli pientä ahtautumista, pukkareita ei ole liikaa, vaihtopenkit, toimitsija- ja yleisötilat ovat minimaaliset. Mutta kenttä on oikean kokoinen ja olosuhteet ovat tasapuoliset salibandyn pelaamiseen.

Ottelun alku oli Rangersin painostusta, joka mm. näkyi ekan erän alkupuolen laukausten määrässä.Sitten alkoi meidän poikien peli sujua ja eka erä tasoittui loppua kohti.Tilanne 2-3. Pelissä oli vauhtia, joka kesti myös seuraavat erät. Toinen erä oli tasainen. Rangersin pelaajat ovat fyysisiä ja nopeita, mutta siihen vastattiin ja erä oli meidän. Tilanne toisen erän lopussa 5-5. Kolmas erä mentiin miltei sama rataa, alivoimat sekoittivat meidän viisikkopelaamista ja autoivat hieman vastustajia tasoittamaan peli 8-8. Mentiin jatkoajalle. Jatkoaika loppui lyhyeen, siinä Rangersin pelaaja meni määrätietoisesti maalille ja teki maalin.

Tuli jatkoaikatappio, mutta ”no hätä”. Vaikuttaisi siltä, että alun pelit ovat pelattu kärkijoukkueita vastaan ja tässä sarjassa pelataan paljon ristiin eli kärki pysyy tasaisena. Katse on jo suunnattu ensi sunnuntaihin ja Palokaan, jolloin meitä vastaan tulee NST Lappeenrannasta.